Dag enthousiastelingen!

Even wat berichten van de activiteiten commissie.

Op zaterdag 9 april gaan we lekker rondsjouwen door de bossen. En aangezien er heel veel mooie routes zijn uitgezet en georganiseerd door andere mensen profiteren we daar graag van. Dus, voor de hardlopers: je kunt je inschrijven voor een loop van 13-21 km bij Ellerstshaar van Run Forest Run, https://runforestrun.nl/hartvandrenthe/.
Voor de wandelaars: daar in de buurt zijn voldoende routes, zoals het Pieterpad of bijv een route van 12,5km zoals https://wandelvanuit.nl/schoonloo/.

We sluiten om ca 13.00 uur af met koffie en gebak, een stevige lunch of zoiets, voor eigen kosten, en we proberen het carpoolen nog te coördineren. Wil je mee, stuur een mail naar activiteitencommissie@loopgroepastrea.nl.

De tweede activiteit voor je agenda: zaterdag 21 mei een puzzeltocht vanaf Astrea. De details volgen nog, een paar fanatieke trainers bedenken in ieder geval een leuke route voor hardlopers en wandelaars. En daarna gaan we dat natuurlijk even nabespreken onder het genot van zelfgebakken taarten, cake, koek.

En dan het laatste punt van orde: de activiteitencommissie zoekt nieuwe leden! Dus als je vrolijk en enthousiast bent, stuur ons even een mailtje (activiteitencommissie@loopgroepastrea.nl).