Probeer het een maandje uit!

We zien je graag lid worden van Loopgroep Astrea. De eerste maand is helemaal vrijblijvend. Als je lid wordt is de eerste maand een proefmaand. Kom je er binnen die maand achter dat het toch niet is wat je zoekt, dan kun je zonder opzegtermijn opzeggen. Wil je blijven, dan hoef je niks te doen. No strings attached.

Wil je eerst een keertje komen proef-trainen voor je aan een lidmaatschap begint? Geen probleem! Kom gerust langs. Je hoeft je hier niet voor aan te melden, als je 15 minuten voor aanvang van de training komt en je bij de trainers meldt maken we je wegwijs.

Kosten lidmaatschap

Je kunt bij ons lid worden als hardloper of als wandelaar.

  • Hardlopers betalen € 53,- per half jaar. Wil je daarnaast ook een wedstrijdlicentie? Dat kost € 25,35 per jaar.
  • Wandelaars betalen € 45,50 per half jaar.

👉 Daarnaast betaal je voor een (verplicht) lidmaatschap bij de Atletiekunie € 18,80 per jaar. De eenmalige inschrijfkosten voor Loopgroep Astrea én de Atletiekunie bedragen € 12,30. De contributie wordt voorafgaand aan de periode per incasso geïnd.

Je kunt zo vaak meetrainen als je wilt. Mocht je veel wedstrijdjes (willen) lopen dan kun je ook direct een wedstrijdlicentie van de Atletiekunie combineren.

Opzeggen voor 25 juni of 30 november

Een lidmaatschap sluit je af per 6 maanden en wordt automatisch met 6 maanden verlengd. Je kunt steeds voor 30 november of 25 juni van elk jaar je lidmaatschap opzeggen via penningmeester@loopgroepastrea.nl.

IK WIL LID WORDEN

Ondersteuning bij contributie

Wil je graag hardlopen en lid worden van Loopgroep Astrea, maar heb je hier helaas geen geld voor? Dan kan het Volwassenfonds Sport & Cultuur je misschien helpen!

Het Volwassenfonds Sport & Cultuur is een initiatief van de landelijke Alliantie ‘Sporten en bewegen voor iedereen’. Ze willen ervoor zorgen dat iedereen kan sporten en bewegen en helpen bij het wegnemen van financiële, sociale of praktische belemmeringen.

Meer informatie kun je vinden op de website van Volwassenfonds Sport & Cultuur. Hier vind je een contactpersoon van de gemeente Groningen en kun je een deelnemerskaart invullen.