Loading...
Lid worden2019-01-19T20:02:20+00:00

HARDLOPEN BIJ LOOPGROEP ASTREA

Leuk dat je mee interesse het in Loopgroep Astrea. Laten we beginnen met je wat te vertellen over de club en de trainingen.

We hebben een eigen clubhuis met kleedkamers, douches, een bar en een eigen trainingsveld. Deze faciliteiten zorgen voor een perfecte uitvalsbasis om de trainingen samen te beginnen en samen af te sluiten. De trainingen worden verzorgd door een team van 7 geschoolde looptrainers.

We lopen (per groep) samen in naar de plek waar de training plaats gaat vinden. Vanuit ons clubhuis hebben we een mooie uitvalsroute richting Zernike, het Noorderplantsoen of een van de andere mooie routes in de omgeving. We zoeken altijd een verkeersarme locatie en gaan altijd samen uit, samen thuis.

Elke training begint met inlopen en dan een warming-up met aansluitend loopscholing. Dan volgt de kern van de training en lopen we gezamenlijk weer uit richting het clubhuis waar de training met een korte cooling down wordt afgesloten. De trainingen worden samengesteld op basis van het jaarplan.

We lopen in 3 tempogroepen. Deze groepen zijn ingedeeld op basis van het tempo dat je loopt op 10km. De 3 groepen zijn onderverdeeld in:

< 50 minuten op 10 km
50-60 minuten op 10 km
60+ minuten/toewerken naar 10 km

Je bepaalt zelf per training bij welke groep je loopt. Daar ben je helemaal vrij in.

PROEFLID OF DIRECT LID WORDEN?

We zien je graag lid worden van Loopgroep Astrea. Je kunt altijd 2 of 3 keer vrijblijvend meetrainen uiteraard. Mocht je dan nog niet helemaal overtuigd zijn dan kun je nog kiezen voor het proeflidmaatschap. Dit is een lidmaatschap voor 3 maanden en wordt automatisch opgezegd. No strings attached.

PROEFLIDMAATSCHAP

Een proeflidmaatschap geldt voor 3 maanden en wordt automatisch stopgezet. Het proeflidmaatschap kost € 15,-. Je kunt voor dat bedrag 3 maanden lang zoveel meetrainen als je wilt. Aan het einde van die periode vragen we je of je lid wilt blijven. Dat hebben we natuurlijk het liefst. Mocht je nou echt op zoek zijn naar iets anders of het komt toch steeds net niet uit. Geen probleem, je proeflidmaatschap stopt automatisch

IK WIL EEN PROEFLIDMAATSCHAP

REGULIER LIDMAATSCHAP

Een regulier lidmaatschap sluit je af per 6 maanden en wordt steeds automatisch met 6 maanden verlengd. Het lidmaatschap kost € 31,- per half jaar plus het (verplichte) lidmaatschap bij de Atletiekunie van € 17,20/jaar. Je kunt steeds voor 31 december of 30 juni van een jaar opzeggen. Je kunt zo vaak meetrainen als je wilt. Mocht je veel wedstrijdjes (willen) lopen dan kun je ook direct een wedstrijdlicentie van de Atletiekunie combineren. 

IK WIL LID WORDEN