HARDLOPEN BIJ LOOPGROEP ASTREA

Leuk dat je mee interesse het in Loopgroep Astrea. Laten we beginnen met je wat te vertellen over de club en de trainingen.

We hebben een eigen clubhuis met kleedkamers, douches, een bar en een eigen trainingsveld. Deze faciliteiten zorgen voor een perfecte uitvalsbasis om de trainingen samen te beginnen en samen af te sluiten. De trainingen worden verzorgd door een team van 7 geschoolde looptrainers.

We lopen (per groep) samen in naar de plek waar de training plaats gaat vinden. Vanuit ons clubhuis hebben we een mooie uitvalsroute richting Zernike, het Noorderplantsoen of een van de andere mooie routes in de omgeving. We zoeken altijd een verkeersarme locatie en gaan altijd samen uit, samen thuis.

Elke training begint met inlopen en dan een warming-up met aansluitend loopscholing. Dan volgt de kern van de training en lopen we gezamenlijk weer uit richting het clubhuis waar de training met een korte cooling down wordt afgesloten. De trainingen worden samengesteld op basis van het jaarplan.

We lopen in 3 tempogroepen. Deze groepen zijn ingedeeld op basis van het tempo dat je loopt op 10km. De 3 groepen zijn onderverdeeld in:

< 50 minuten op 10 km
50-60 minuten op 10 km
60+ minuten/toewerken naar 10 km

Je bepaalt zelf per training bij welke groep je loopt. Daar ben je helemaal vrij in.

EERST EVEN MEELOPEN OF DIRECT LID WORDEN?

We zien je graag lid worden van Loopgroep Astrea. Je kunt altijd 2 of 3 keer vrijblijvend meetrainen uiteraard. No strings attached. Je hoeft je hier niet voor aan te melden, als je 15 minuten voor aanvang van de training komt en je bij de trainers meldt maken we je wegwijs.

WAT KOST EEN LIDMAATSCHAP?

Een lidmaatschap sluit je af per 6 maanden en wordt steeds automatisch met 6 maanden verlengd. Het lidmaatschap kost € 35,- per half jaar plus het (verplichte) lidmaatschap bij de Atletiekunie van € 17,20/jaar. De eenmalige inschrijfkosten voor Loopgroep Astrea én de Atletiekunie bedragen € 12,00. 

Je kunt zo vaak meetrainen als je wilt. Mocht je veel wedstrijdjes (willen) lopen dan kun je ook direct een wedstrijdlicentie van de Atletiekunie combineren. 

Je kunt steeds voor 30 november of 25 juni van elk jaar je lidmaatschap opzeggen.

IK WIL LID WORDEN