Kies de training die past bij jouw doel!

Vanaf maandag 5 september trainen we in een nieuwe groepsindeling. Die indeling sluit beter aan bij jouw hardloopdoelen en de afstand die je wilt lopen.
Alvast goed om te weten:

  • voor de training geven de trainers uitleg zodat je makkelijk kunt kiezen
  • voor de wandelgroep blijft de opzet gelijk

Groep A: Trainingen gericht op kortere afstanden t/m 10 km

  • Hardloopdoelen: ik wil makkelijker en eventueel sneller gaan lopen, lekker bewegen, mijn looptechniek en uithoudingsvermogen verbeteren.

Groep B: Trainingen gericht op langere afstanden vanaf 10 km

  • Hardloopdoelen: Ik wil langere afstanden gaan lopen (vanaf 10 km – marathon) of doe dat al maar wil dan vooral ook sneller.
  • Groep B past ook prima als je wat minder duurvermogen hebt maar wel een hoge basissnelheid.

Plezier en gezelligheid blijven voorop staan

Bij Astrea draait het altijd om meer dan je prestaties. Dat blijft zo: gezelligheid en het loopplezier staan voorop. In beide groepen is ruimte om het accent te verleggen naar meer prestatie of recreatie.

Waarom deze nieuwe opzet?

We trainen al jaren in 3 groepen. Dat gaat prima, maar vernieuwing zorgt voor net wat meer uitdaging voor jezelf en de trainers. Daarnaast is het soms een hele puzzel om het trainersrooster rond te krijgen. Met de nieuwe opzet is die puzzel makkelijker te leggen.

Vragen? Stel ze gerust

Voor de training op 5 september geven de trainers uitleg zodat je makkelijk kunt kiezen welke groep bij jou past. Heb je nu al vragen? Stuur dan gerust een mail naar bestuur@loopgroepastrea.nl