FAQ items aan het laden...

2024 is niet zomaar een jaar, maar het jaar waarin Astrea maar liefst 40 jaar bestaat. En omdat wij allen, of we nou lid zijn vanaf het allereerste begin of ons juist recent hebben aangesloten bij de leukste loopgroep van Groningen, onze club een warm hart toedragen willen we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan.

De afgelopen maanden heeft er een mooie box op de bar in het clubhuis gestaan en jullie hebben hierin je input voor de invulling van dit lustrumjaar gegeven. Aan deze input hebben wij een vleugje van onze eigen creativiteit toegevoegd en daarmee zijn wij gekomen tot een mooi en gevarieerd programma wat wij hierbij graag willen presenteren!

Groetjes,
Lustrumcommissie (Froukje, Evelien & Annemaj)

Lustrummagazine:
Datum: gehele jubileumjaar
Graag willen we samen met jullie allemaal een blijvende herinnering aan 40 jaar Astrea maken in de vorm van een magazine. Wij hebben zelf al leuke ideeën voor de invulling hiervan maar het is natuurlijk nóg leuker wanneer dit een project van de hele club wordt. Heb je een tof idee? Een sterk verhaal? Meld je aan bij één van ons!

Bingo:
Datum: 1 april- 1 oktober
Vanaf de training van 3 april liggen er bingokaarten met 16 toffe hardloop- en wandelopdrachten op de bar. We nodigen jullie allen van harte uit deel te nemen aan deze bingo en de opdrachten te voltooien. Iedere woensdag zit één van de leden van de lustrumcommissie na de training voor jullie klaar om de opdrachten in te zien en ouderwetsch af te stempelen.
Iedereen die binnen de tijd de bingokaart vol heeft, krijgt een tof presentje en voor de drie deelnemers die als eerste een volle kaart hebben is er een prijs.

Lustrumsegment op Strava
Datum: 27 mei 2024
We hebben een mooi lustrumsegement op Strava gemaakt. Hardloop of wandel vanaf het clubhuis in de omgeving en kom langs vele bekende trainingsplekjes met daarin de favoriete segmenten van een aantal trainers.

Route lustrumsegment

Waypoint trail en barbecue:
Datum: 29 juni 2024
Op deze dag willen we alle hardlopers en wandelaars zowel fysiek als intellectueel uitdagen met een toffe loop door de stad. De precieze invulling hiervan houden we nog even geheim maar we weten zeker dat het leuk gaat worden. Nadien willen we met elkaar gaan barbecueën. Nadere informatie en mogelijkheid tot opgave voor dit evenement volgt!

Pubquiz en slotfeest:
Datum: 13 december 2024
Op deze dag willen we dit bijzondere jaar graag feestelijk afsluiten met de enige echte Astrea-pubquiz gevolgd door een spetterend feest! Nadere informatie hierover volgt later dit jaar maar we kunnen alvast verklappen dat de voetjes zéker van de vloer zullen gaan.