Geef je op voor de Waypointtrail en BBQ op 29 juni

Op 29 juni organiseren we ons eerste evenement voor dit jubileumjaar. Dit is een waypointtrail en een bbq. Je mag ook aan een van beide deelnemen.

Voor de waypointtrail ben je welkom vanaf 14.00 uur. Om 14.30 vertrek je al wandelend of hardlopend en ga je aan de hand van puzzels met een groepje zelf je route vinden. Om uiterlijk 17.00 uur is iedereen weer terug en reiken we de prijzen uit. Vanaf ongeveer 17.30 zetten we de BBQ aan.

Geef je uiterlijk 22 juni op via het volgende formulier https://forms.gle/vJrM5P2aLnjxuEi9A. Voor de BBQ vragen we een eigen bijdrage van 10 euro. Deze wordt automatisch afgeschreven . Afmelden na 22 juni betekent dat je ook de eigen bijdrage betaald.

Schrijf mee aan het lustrummagazine

In het kader van het lustrum brengen we dit jaar een magazine uit. De afgelopen weken hebben we op het clubhuis ideeën voor stukjes verzameld. Denk aan:

  • Terugblik geschiedenis Astrea
  • Het favoriete rondje van…
  • Wedstrijdverslagen
  • Interviews
  • Power playlist
  • Hardloophoroscoop
  • Lieve Linda…

We kunnen de stukjes niet allemaal zelf schrijven en daarom vragen we jouw hulp. Wil jij iets op papier zetten voor het lustrummagazine? Jezelf en je schrijfkunsten vereeuwigen? Stuur uiterlijk 20 juli jouw stukje naar lustrum@loopgroepastrea.nl. Doe er ook gelijk een (scherpe) afbeelding bij. In het najaar presenteren we het magazine.

Hoe staat het met jouw lustrumbingo?

We hebben al veel leuke foto’s gezien van de lustrumbingo. We hopen dat iedereen mee doet, want we hebben voor iedereen een uniek presentje! De bingo is voor wandelaars en lopers

Hieronder een aantal leuke foto’s, zoals van Peter die een originele dip neemt tijdens een loopje of  Abdellah die op de fiets een aantal stadsmarkeringen op de foto zet.

Ontknoping lustrumsegment

Vanaf nu is ook het lustrumsegment bekend.  Op de site vind je nu de complete route.