Sportief wandelen bij Loopgroep Astrea!

De wandelgroep is voor iedereen die graag meer wil bewegen, maar voor wie hardlopen (net) te belastend is.  De training is elke woensdagavond van 19:30 tot 21:00 uur.

De training Sportief wandelen start vanaf het clubgebouw van Loopgroep Astrea. Opgeven mag, maar hoeft niet.

Waaruit bestaat een training Sportief Wandelen?

Net als een hardlooptraining bestaat de wandeltraining uit een warming-up, techniektraining, een kern en een cooling-down. Enig verschil: de kern wordt in dit geval een wandeling! Je kunt meedoen in gewone kleren. Houd er wel rekening mee dat je het warm krijgt! Goede schoenen zijn fijn.

De training wordt gegeven door gediplomeerde trainers.

Probeer het een maandje uit!

We zien je graag lid worden van Loopgroep Astrea. De eerste maand is helemaal vrijblijvend. Als je lid wordt is de eerste maand een proefmaand. Kom je er binnen die maand achter dat het toch niet is wat je zoekt, dan kun je zonder opzegtermijn opzeggen. Wil je blijven, dan hoef je niks te doen.

Wil je eerst een keertje komen proef-trainen voor je aan een lidmaatschap begint? Geen probleem! Kom gerust langs. Je hoeft je hier niet voor aan te melden, als je 15 minuten voor aanvang van de training komt en je bij de trainers meldt maken we je wegwijs.

Wat kost een lidmaatschap?

Een lidmaatschap sluit je af per 6 maanden en wordt steeds automatisch met 6 maanden verlengd. Het lidmaatschap kost € 45,50 per half jaar plus het (verplichte) lidmaatschap bij de Atletiekunie van € 18,80 per jaar De eenmalige inschrijfkosten voor Loopgroep Astrea én de Atletiekunie bedragen € 12,30.

Je kunt steeds voor 30 november of 25 juni van elk jaar je lidmaatschap opzeggen.

Wil je toch liever hardlopen? Dat kan ook en je betaalt niets extra’s.

Al lid van Astrea?

Ben je al lid van Loopgroep Astrea? Dan kun je gewoon meewandelen, je betaalt niets extra’s.

Aanmelden?

LID WORDEN