De New York Marathon nog op je lijstje? Via de Stichting Vrienden van het Beatrix Kinderziekenhuis kun je een startbewijs bemachtigen en ook nog eens iets heel goeds doen voor het goede doel.

 

Kom jij in 2020 als hero in actie voor onze kleine heroes?

Staat de marathon der marathons op jouw bucketlist? Dan is dit je kans!

De New York Marathon is de ‘Marathon der Marathons. Komt het door de stad? Het enthousiasme van de ruim 2 miljoen toeschouwers? Het parcours dat je door de vijf wijken van de stad brengt? Het is een ongelooflijke belevenis.

 

Jubileumjaar

In 2020 vindt de 50e editie van de TCS New York City Marathon plaats. Een bijzonder jaar! En wij hebben gegarandeerde startbewijzen!

Wanneer jij op zondag 1 november 2020, na al je trainingsuren en de zware 42 kilometer en 195 meter, de finishlijn in Central Park passeert is dat een moment wat je nooit meer zult vergeten!
Ga ook de uitdaging aan voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Dat geeft je een bijzonder gevoel en het zieke kind weer energie!

 

Informatiebijeenkomst 7 januari 2020

Om je persoonlijk te informeren over de marathon van New York organiseren we op 7 januari 2020 een New York informatieavond. Marathons International zal deze avond samen met een coach een presentatie geven over de deelname aan de marathon. Maar ook een oud loper die in 2019 de marathon van New York heeft gelopen zal over haar ervaringen vertellen. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen. Meld je aan en we weten zeker dat je na deze informatieavond net zo enthousiast bent als wij!

 

Informatiefolder

Hier vind je deze digitale folder over de deelname aan de marathon van New York voor het Beatrix Kinderziekenhuis.

Deze folder is gebaseerd op deelname 2019. Eind december/begin januari worden de arrangementen bekend gemaakt.

Wil je als eerste de beschikbare arrangementen ontvangen? Maak dan gratis en vrijblijvend een voorboeking!

 

Bekijk hier de after movie van 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=hjKNwrHoTms&t=5s