Het bestuur heeft in overleg met de trainers besloten tot 1 april niet te trainen. Zo willen we onze verantwoordelijkheid nemen om de risico’s op verdere verspreiding van het coronavirus Covid-19 in te perken. Ook de Algemene Ledenvergadering van 18 maart stellen we uit.

Vanaf vrijdag 13 maart vervallen de trainingen op maandag-, woensdag en vrijdagavond. We volgen hiermee het advies op van sportkoepel NOC-NSF om tot eind maart alle sportevenementen te schrappen. Daar vallen ook trainingen onder. Lees het hele bericht van het NOC-NSF.

Natuurlijk vinden we het heel erg vervelend dat de trainingen 2 weken niet doorgaan. Maar veilig en gezond sporten staan voorop bij Astrea. Dat geldt voor alle lopers én trainers. Daarom hebben we dit lastige besluit genomen.

Op 1 april weer trainen?

In principe gaan we op woensdag 1 april weer trainen. Tenzij de maatregel van nu langer duurt. Volg onze website voor het laatste nieuws.

ALV 18 maart uitgesteld

Het bestuur heeft besloten de Algemene Ledenvergadering van woensdag 18 maart ook uit te stellen. Een nieuwe datum volgt zo snel mogelijk.

Zoals gezegd vinden we het heel erg vervelend. Hopelijk zien we jullie gewoon weer op woensdag 1 april! Tot die tijd: pas goed op jezelf, je familie en vrienden!

Sportieve groet,

Het bestuur en de trainers

PS: Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een mail naar bestuur@loopgroepastrea.nl