Clubcompetitie informatie

De meeste lopers bij Astrea kennen het maar voor de leden die er nog niet mee bekend zijn willen we ook jullie uitdagen mee te doen aan de CC 2019.

De CC is een interne competitie binnen Loopgroep Astrea over een aantal door de trainers uitgezochte wedstrijden in de regio. De meeste wedstrijden gaan over 5 of 10 km. Iedereen kan dus meedoen. De tijden worden doorgerekend naar 10km en er is een leeftijdscorrectie van toepassing. Er is een competitie voor de dames en de heren.

Na een, tot op de laatste dag, spannende clubcompetitie (cc) 2018 met als winnaars Marieke (V) en Freek (M) hopen we ook dit jaar weer op veel mooie en spannende wedstrijden met snelle tijden en verrassende winnaars en uitslagen.

We beginnen de competitie op woensdagavond 24 april. De trainers organiseren dan een wedstrijd over 5 kilometer. Na afloop natuurlijk een prijsuitreiking en een drankje. We hebben voor dit begin van de CC gekozen om ook je progressie na een paar maanden trainen en wedstrijdjes lopen te zien. We sluiten namelijk eind oktober ook weer af met een wedstrijdje over dezelfde afstand.

De uitslagen en de stand wordt bijgehouden door Jerry.

Meer informatie? Vraag rond binnen de trainingsgroep of bij de trainers.

We hopen dat jullie er weer een spannende Club Competitie van maken!

Veel succes

Remco/Peter (coördinatoren)

Clubcompetitie 2019
Loopgroep Astrea - agenda

Vragen ?

De uitslagen van de cc worden verwerkt door Jerry.
Heb je een vraag? Stel hem dan hier.

uitslagenservice