Groningen Geeft Thuis
Elk jaar wonen 200 kinderen met hun moeder bij Het Kopland in Groningen. Kinderen zoals Norah. Zij kan niet meer thuis wonen vanwege huiselijk geweld. Met haar moeder vindt ze bij de vrouwenopvang een veilige plek en werken ze aan een nieuwe toekomst. In Groningen wordt voor Het Kopland een nieuwe vrouwenopvang gebouwd. Dat gebouw komt er, de eerste paal zit inmiddels in de grond, maar het gebouw moet ook worden ingericht. Daarvoor voeren we campagne: Groningen Geeft Thuis, kijk ook op https://www.facebook.com/Groningen-Geeft-Thuis-196512753843823/. Met deze campagne generen we middelen en gelden om de inrichting van ons nieuwe pand te bekostigen. Zo hebben wij ook al een prachtige cheque in ontvangst mogen nemen n.a.v. de Astrea Run!

 

4 Mijl van Groningen

Dit jaar is onze campagne óók het goede doel van de 4 Mijl van Groningen. Daar zijn wij ontzettend blij mee!

Er zijn meerdere manieren waarop de 4 Mijl van Groningen geld bijeenbrengt voor het goede doel: door een vast bedrag van het inschrijfgeld van de bedrijven, recreanten en jeugdloop te doneren, via lopers die gesponsord worden; de charity run, via donaties en een collecte op de dag zelf.

 

Wil jij de 4 Mijl lopen voor het goede doel?

Geef jij je op voor de charity run van de 4 Mijl? Je wordt ontvangen in het stadhuis van Haren, loopt voor de grote mensen massa uit, en staan bij ons op het podium tijdens de cheque overhandiging ’s middags in de 4 Mijl Lounge!
Charity Run lopers geven thuis want zij laten zich sponsoren!

Ben je enthousiast, mail dan naar c.keizer@hetkopland.nl, wees er snel bij, want  ‘op=op’ !