Aanstaande woensdag organiseren de trainers de laatste wedstrijd van onze clubcompetitie tijdens de training. In plaats van een training kan iedereen deelnemen aan een wedstrijd over 5 kilometer. Deelname is volledig vrijwillig en kosteloos. 

Je kunt nog de laatste punten  voor de clubcompetitie verdienen; dan loop je met een startnummer. Ook als je niet meedoet aan de clubcompetitie kun je gewoon voor de fun meedoen! Heb je geen zin in een wedstrijd, maar wil je gewoon lekker lopen? Dat kan natuurlijk ook! Je loopt dan gewoon hetzelfde parcours als de wedstrijd, alleen loop je dan zonder startnummer.

Vooraf aan de training schrijf je je in en krijg je een startnummer. Wil je meedoen, zorg dan even dat je op tijd op de training bent. We vertrekken stipt 19:30 uur.

We lopen in twee groepen (groep 1 -2 en groep 2-3) naar de wedstrijdlocatie. Daar heb je nog de gelegenheid om je voor te bereiden.

Om 20:00 uur wordt gestart, na afloop lopen we in twee groepen weer terug naar het clubhuis voor de prijsuitreiking. Natuurlijk onder het genot van een (gezond) hapje en drankje.