Ledenvoordeel

Loopgroep Astrea biedt naast de trainingen en superleuke activiteiten ook graag extra voordeel voor de leden. Op deze pagina vind je de actuele aanbiedingen waar je als lid van Astrea gebruik van kunt maken.

25% korting op sportmassage

ik ben Christa Verver en al zo’n 10 jaar met veel plezier lid van Astrea. Sport en dan met name hardlopen neemt een belangrijke plaats in in mijn dagelijkse leven. Het is voor mij de inspanning wat voor de ontspanning zorgt!

De spieren hebben wel wat te verduren en zijn veelal minder ontspannen na een training. Mede door mijn eigen ervaringen ben ik geïnteresseerd geraakt in de spieren en het herstel daarvan. Ik heb daarom een opleiding tot sportmasseur gevolgd. Sinds mei 2017 ben ik gediplomeerd sportmasseur en maak ik gebruik van een praktijkruimte in Kardinge.  

Voor alle leden van Astrea is het mogelijk om tegen een gereduceerde prijs van €15,- (ipv €20,-) een massage af te spreken. 

Via de link ( http://doumax.nl/afpraak/) kun je direct een afspraak maken. voor meer informatie kun je mailen naar ververchrista@gmail.com . 

Ook een aanbieding?

Heb je een aanbieding voor Astrea leden? Stuur even een berichtje via het formulier.