Woensdagavond 13 juni kun je weer punten halen voor de CC. In Middelstum wordt dan de HippolytusRun gelopen. Je kunt deelnemen aan de 5km trimloop of de 10km wedstrijdloop. De tijd van de 5kmwordt doorberekend naar 10km. Heb je de eerste wedstrijden uit de competitie gemist, geen probleem. De uiteindelijk stand wordt pas opgemaakt na 10 wedstrijden waarbij je beste (5) resultaten meetellen. Voor meer informatie over onze CC en de huidige stand: http://loopgroepastrea.nl/de-club/clubcompetitie .

 

Meer informatie over de HippolytusRUn:  http://www.ommelanderloopcircuit.nl/10-ommelander-loopcircuit-2018/83-woensdag-13-juni-2018-hippolytusrun-middelstum  

 

Voor onze CC hebben we gekozen voor kleinschalige gezellige wedstrijden in de regio. Of je nu een heel snelle of snelle hardloper bent, iedereen kan meedoen. Een aantal loopjes maakt deel uit van het OmmelanderLoopcircuit.

Daarnaast hebben we onze eigen AstreaRun en Fakiden in het programma opgenomen.

Iets minder kleinschalig maar erg gezellig zijn de Stadsloop Appingedam en de Zuidlaardermarktloop. Beide wedstrijden kennen een groter deelnemersveld, met regionale- en wereldtoppers aan de start, en zijn op een gecertificeerd parcours. 

 

Ga de competitie met je clubgenoten aan en doe dit seizoen weer mee aan onze CC.

 

PS: wees herkenbaar als Astreaan en doe tijdens wedstrijden clubkleding aan!

http://loopgroepastrea.nl/de-club/shop